Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el

Fiataloknak

“Az Úr azt akarja, hogy a mindennapi, kicsi, megszokott dolgainkon kezdjük. Egy iskolás nem lehet alapos az Úr dolgaiban, ha lóg az iskolából, és nem tanul. Mindenki mást csinál, mindenki másol. Nem mondom, hogy én nem tévedtem, de ha akkor tudtam volna azt, amit ma tudok, másként jártam volna el. Azért mondom, ti ne úgy tegyetek, mint én tettem. A jellem nagyon fontos. Az Úr elsősorban azt akarja, hogy átformálódjunk. Az Úr számára nem nagy dolog, hogy ebben a világban nagy dolgokat tegyen.”

“Sok fiatal, aki az Úrhoz tér, szeretne beállni valamilyen munkába, de a legfontosabb, hogy átváltozz, hogy az idősebb testvérek mellett maradj, hogy engedelmeskedj nekik, hogy ne legyél bölcs a magad szemében. Minden fiatal azt hiszi, hogy sokat tud, de nem lehet tapasztalata, nem tud dolgokat megérteni addig, ameddig nem megy keresztül bizonyos helyzeteken.”

“Egy fiatal sokszor úgy gondolkozik, amikor az Úrhoz tér, és kísérti őt egy bűn, hogy imádkozik, küzd. Sokszor láttam fiatalokat, akik nagyon örültek, hogy megszabadultak a bűntől. De az történt, hogy egy idő után újra elbuktak. Hogyan lehetséges ez? Egyesek pedig, akik megszabadultak, azt hitték, hogy minden rendben van. Azt gondolták, hogy a hívő élet az, hogy megszabaduljunk a bűntől. De miután a bűntől megszabadultak, észrevették, hogy íme, megjelennek bizonyos egészségi problémák. Mit akar Isten velem? Nem jó az én állapotom? Nincs rendben a családom? Nem azt szeretném-e, hogy a gyermekeim hitre jussanak? Mit akar Ő velem? De az Úr nem téved. Ő az elkövetkezendő időkre való felkészítésünket tartja szem előtt. Hogy megmutassa a következő időkben az Ő kegyelmének végtelen gazdagságát. De a felkészítés helye a mi számunkra itt van.”

Hírdetés
%d blogger ezt szereti: